Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μας ενώνουν τα κοινά προβλήματα των νησιών μας

Συνεδρίασε σήμερα στη Ρόδο η Οικονομική Επιτροπή, υπό την προεδρία του αρμοδίου αντιπεριφερειάρχη Τζώρτζη Μακριωνίτη Στο περιθώριο της συνεδ...

Συνεδρίασε σήμερα στη Ρόδο η Οικονομική Επιτροπή, υπό την προεδρία του αρμοδίου αντιπεριφερειάρχη Τζώρτζη Μακριωνίτη
Στο περιθώριο της συνεδρίασης, ο κ. Μακριωνίτης αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για να λειτουργήσει ο νέος θεσμός, «κάτι που γίνεται καθημερινά, ώστε να μην αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας προβλήματα», όπως είπε.
«Το κράτος οφείλει να πιστέψει στην αποκέντρωση» τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης, προσθέτοντας ότι προς την κατεύθυνση αυτή πιέζουμε καθημερινά, διεκδικώντας για τα νησιά μας με επικεφαλής έναν δυναμικό Περιφερειάρχη.
Ο κ. Μακριωνίτης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, υπογράμμισε ότι «Κυκλάδες και Δωδεκάνησα διαθέτουν έναν τεράστιο πλούτο, έχουν ομοιότητες και κοινά προβλήματα. Μας ενώνουν πολλά, παρά τις ιδιαιτερότητες του κάθε νησιού».
Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι και η επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα γίνει στη Ρόδο, παράλληλα με τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 3 Μαρτίου.
«Σκοπός μας είναι, η θεματολογία της Επιτροπής, ανεξάρτητα από το πού θα συνεδριάζει, να αφορά τον πολίτη, τα προβλήματα και την εξυπηρέτησή του», κατέληξε ο κ. Τζώρτζης Μακριωνίτης.